Bowling

Bowling

Om uw beleving nog leuker te maken hebben Dollie’s 10 walnootkleurige banen strike animatie. Góóit u een strike, dan zal iedereen dat weten!

Daarnaast beschikken we over de modernste LED lichtshow met lasers en rookmachines. Zie hieronder op welke tijden de show draait!

  • Woensdag 14:00 - 18:00 uur
  • Vrijdag 19:00 - 24:00 uur
  • Zondag 18:00 - 22:00 uur

Online een baan reserveren gaat heel eenvoudig! Klik hieronder bij de dag naar uw keuze op reserveren en bekijk de beschikbaarheid voor uw gewenste datum.

Prijzen Bowling

per uur per baan
Dinsdag t/m Donderdag€ 22,50
Vrijdag & Zaterdag tot 18.00u€ 25,00
Vrijdag & Zaterdag na 18.00u€ 29,50
Zondag€ 27,50
Feestdagen€ 32,50

Bowlen in clubverband

Lijkt het u gezellig om wekelijks met vrienden of collega's in een ontspannen atmosfeer een balletje te gooien? Denk dan eens aan een bowlingcompetitie.

In september 2020 start Dollie's met een wekelijkse competitie. U speelt dan wekelijks tegen een gereduceerd tarief 3 games. Er wordt gewerkt met een handicapformule zodat de league geschikt is voor zowel beginnende als ervaren bowlers. Interesse? Vraag meer info via  of neem een kijkje op de website van onze bowlingvereniging.
Met ingang van zaterdag 25 september 2021 moeten wij gaan werken met Testen voor Toegang. Iedere bezoeker vanaf 13 jaar heeft dan een coronabewijs nodig om binnen te mogen. Geldige coronabewijzen zijn:

• Een vaccinatiebewijs
• Een herstelbewijs
• Een negatieve testuitslag via Testen Voor Toegang

U dient bij binnenkomst één van deze drie mogelijkheden te tonen via de Coronacheck-app. Zorg dat u deze gereed heeft als u naar Dollie’s komt om teleurstelling te voorkomen. Wilt u liever een papieren versie van de QR code, ga dan naar https://coronacheck.nl/nl/print/

Restitutie is niet mogelijk als wij u geen toegang mogen verlenen vanwege het niet kunnen tonen van een geldig coronabewijs via de Coronacheck-app.
© 2021 Dollie's Bowling & Gamingcenter Uden. All Rights Reserved.